banner268

YEMYEŞİL EYYÜBİYE İÇİN ARALIKSIZ ÇALIŞIYORUZ

Kavurucu yaz ayları boyunca halkın rahat nefes almasını sağlayan yeşil alanların sürekli bakımlı ve temiz tutulması için Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri çalışmalarını sürdürürken, kış aylarıyla birlikte tüm parklarda onarım ve yenileme faaliyetleri de aralıksız devam ediyor.

Bitkisel ve yapısal peyzaj düzenlemeleri, bozulan çimlerin yenilenmesi, ağaçların budanması, mevsime uygun süs bitkilerinin dikilmesi, bank, kamelya ve çöp kovalarının yenilenip, bakımlarının yapıldığı parklar, Eyyübiyelilere kış aylarında da görsel güzellik sunuyor.

Yeşile sevdasıyla bilinen ve ilçedeki yeşil alan miktarını görev süresi boyunca üç katı kadar artıran Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un ürettiği projelerden olan, Batıkent TOKİ Mahallesi Tematik Parkı, Kito Deresi Yaşam Parkı, Eyüpnebi Mahallesi’ndeki yeşil alan projeleri, yapımı devam eden 1000 konutluk Güneyşehir projesindeki parkların da tamamlanmasıyla Eyyübiye’de yaşayanlar önemli miktarda yeşil alana kavuşmuş olacak.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfEyyubiye
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17