banner268

'Yas'lanma Projesi Tanıtıldı

Viranşehir Kaymakamlığı Konferans Salonunda gerçekleştirilen projenin tanıtımına Viranşehir Kaymakam Ömer Çimşit, İl Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Turan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sinan Ateş, şube müdürleri, okul müdürleri ve rehber öğretmenler katıldı. Konferansa bir konuşma yapan Kaymakam Ömer Çimşit eğitim ile ilgili bu tür projeleri önemsediklerini kaydederek idare olarak ellerinden gelen desteği vereceklerini söyledi. Kız çocuklarının okula gönderilmesi konusunda Viranşehir'de kendisine bir şikayet gelmediğini dile getiren Çimşit, liseden sonra ailelerin çocuklarını eğitime devam etme noktasında destek verilmediği yönünde bilgiler geldiğini söyledi.
Mevsimlik işçi çocuklarının ailelerin ilçeden ayrılması nedeniyle sıkındı yaşandığı yönünde tespitler olduğunu hatırlatan Çimşit bu konuda İlçe Milli Eğitim, okul idaresi ve öğretmenler olarak çözüm yolları arayışı içerisinde olacaklarını kaydetti. Program sonun proje ekibi ve projeye destek veren eğitimcilere sertifika dağıtım töreni düzenlendi. 
Proje ekibinin ise tanıtım öncesinde Çek Cumhuriyetinin başkenti Prag'da 12 günlük eğitim gezisi düzenlediği de öğrenildi.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaViranşehir
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269