banner268

Vatandaşın Uyarısını Dikkate Aldı

Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi yakınında bulunan ve bir aracın çarpması nedeniyle hasar gören beton elektrik direği, vatandaşın ihbarı üzerine Dicle Elektrik Dağıtım ekipleri tarafından yenisi ile değiştirildi.

İhbar Değerlendirildi

Merkez Eyyübiye İlçesi Yenice mahallesinde bulunan Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi yakınlarında dün meydana gelen trafik kazası sonucunda bir aracın çarptığı beton elektrik direği, alt taraftan hasar gördü. Bunun ürerine mahalle sakinleri enerji şirketini arayarak, durumu bildirdi.

Vatandaştan gelen ihbarı değerlendiren Dicle Elektrik Dağıtım'a bağlı ekipler, kısa sürede olay yerine gelerek vatandaşların can ve malına zarar gelmemesi için gerekli tedbirleri aldı. Trafiğin yoğun olması nedeniyle zarar gören elektrik direği gece saatleri de yenisi ile değiştirildi.

Mahalleli Teşekkür Etti

Mahalle sakinleri, yaptıkları ihbarı değerlendirerek önce gerekli tedbirleri alan, ardından da günlük yaşantılarını etkilemeden elektrik direğini yenisi ile değiştiren Dicle Elektrik Dağıtım'a duyarlılığından ötürü teşekkür ettiler.

Dicle Elektrik Dağıtım yetkilileri ise, vatandaşlardan karşılaştıkları bu tür durumları zaman geçirmeden telefon ile '186' numaralı ihbar hattına bildirmelerini isterken, yaşanan son olayda ihbarda bulunarak olası tehlikeleri önleyen duyarlı vatandaşlara teşekkür ettiler.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfa
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17