banner268

Vali Erin "Varsa hakkım helaldir.Sizler de hakkınızı helal ediniz"

Vali Abdullah Erin;

Hizmet etmekten büyük bir onur duyduğum Peygamberler Şehri Şanlıurfa'dan bugün itibariyle ayrıldım.

Bu kadim kente hizmet etme onurunu bana yaşatan Rabbime hamdediyor, önce Adıyaman'da ve ardından Şanlıurfa'da Valilik gibi şerefli bir göreve bizleri layık gören Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a en kalbi şükranlarımı arz ediyorum.

Hizmet bayrağını devredeceğim, mesleğimizde temayüz etmiş,kıymetli meslektaşım Sayın Salih Ayhan'a yeni görevinin hayırlı olmasını diliyorum. Rabbim muvaffak etsin.

Görev süremiz boyunca, gücümüz yettiğince Hakkı ve hakikati üstün tutmaya, Devletimizi en iyi şekilde temsil etmeye ve halkın sinesinden ayrılmamaya gayret ettik. Buna rağmen kusurumuz olduysa affola.

Allah'a (cc) emanet ederek, dualarını beklediğim tüm Şanlıurfalı kardeşlerime en kalbi sevgi ve muhabbetlerimi iletiyorum.

Varsa hakkım, helaldit. Sizler de hakkınızı helal ediniz. 

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaAbdullah Erin
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17