banner262

Vali Ayhan," tarım kenti Şanlıurfa’nın geleceğinin Besi OSB ile birlikte parlak olduğunu söyledi"

Vali Ayhan, Vali Yardımcısı Metin Esen ile birlikte, Besi OSB Bölge Müdürlüğü’nde yönetim kurulu toplantısı gerçekleştirerek, bölgede faaliyet yürüten işletmelerle ilgili brifing aldı. İlk olarak büyük baş hayvan çiftliklerini gezen Vali Ayhan, damızlık hayvanlarla ilgili çiftlik yöneticilerinden bilgi aldı. Besi OSB alanının yatırımcılara açık bir fırsat olduğunu belirten Vali Ayhan, bölgede yatırım yapmak isteyen iş insanlarını destekleyeceklerini belirtti.

Besi OSB gezisini Biyogaz Enerji Tesisi ile sürdüren Vali Ayhan, burada yöneticilerinden bilgiler aldı. Benzer yatırımların Şanlıurfa için önemli olduğunu vurgulayan Vali Ayhan, tarım kenti Şanlıurfa’nın geleceğinin Besi OSB ile birlikte parlak olduğunu söyledi.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaSalih Ayhan
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17