banner268

Urfalılar Dikkat,Uyarı Geldi!

Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi (TEİAŞ) 12.Bölge Müdürlüğü tarafından yapılacak olan bakım onarım çalışması nedeniyle Pazar günü Şanlıurfa il merkezi ve kırsalında elektrik kesintisi yaşanacak. Şanlıurfa 2 Trafo Merkezi'nde TEİAŞ tarafından yapılacak olan bakım onarım çalışmasından dolayı bazı bölgelerde 14 Mayıs 2017 Pazar günü 08.00-17.00 saatleri arasında planlı elektrik kesintisi yapılacak.

Bu kesinti nedeniyle Şanlıurfa kent merkezinde yer alan 3 ilçede (Haliliye, Eyyübiye, Karaköprü)14 Mayıs 2017 Pazar günü 12:00 ve 00:00 saatleri arasında bölgesel su kesintileri yaşanacaktır.

Kamuoyuna duyurulur.

NOT: Su kesinti süresinin en aza indirilmesi için tasarruflu kullanım hususlarına dikkat edilmesi ve gerekli tedbirlerin alınarak belirtilen tarihte mağduriyet yaşamamak için su muhafazası yapılması.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269