banner268

Urfa Ateşi Güneydoğu'da

Her hafta sıra gecesi geleneğini yaşatan ustaları ağırlayacak olan Tekin Tatar,proğramıyla ilgili www.urfagap.com'a özel açıklamalarda bulundu.

Tatar,"amacımız Şanlıurfa üzik kültürünü tüm dünyaya tanıtmak.Bunu da bölgenin en güçlü televizyon kanalı Güneydoğu Tv'de gerçekleşritmek adına yola çıktık.bizi bu muzik yolculugunda yanlız bırakmayan başta Güneydogu Tv  Yönetim kuruluna, sayın Ömer Kapaklı ve sayın Faruk Bayuk'a Tekin Tatar Urfa Ateşi ekibi olarak teşekürü bir borç biliyoruz.

Yine ne her zaman Şanlıurfa'nın kültürünü ve müziğini tanıtma noktasında desteklerini esirgemeyen Büyükşehir Belediye Başkanı sayın Nihat Çiftçi'ye minnettarız" diyerek meşki muhabet programına muzik severlerin katkı vermesi gerektiğinin altını çizdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17