banner268

Tuna,Ceylanpınar ve Viranşehir’i ziyaret etti.

İlk olarak Ceylanpınar ilçesine giden Vali Tuna; 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Konferans Salonunda düzenlenen programda başarılı olan öğrencilere çeyrek altın hediye etti. Şiiri ezberleyen öğrencilerin Mehmet Akif Ersoy’un şiirini programa katılanlar için seslendirmesinin ardındansa Kaymakam Ahmet Karatepe ve Ceylanpınar Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Bayol tarafından teşekkür plaketi takdim edildi.

Ceylanpınar’da düzenlenen törene Kaymakam Ahmet Karatepe, Ceylanpınar Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Bayol, Abbas Deniz, İsmail Berhuni, Adnan Daşkıran, Tüm Belediye Ecümenleri, Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Güntekin, İlçe Emniyet Müdürü Fazlı Şen, ilçe Jandarma Komutanı Ahmet Uzun, Garnizon Komutanı Ahmet Kovancı, Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kılıç, İlçe Müftüsü Üsame Anlağan ve çok sayıda öğrenci ile velileri katıldı.

Ceylanpınar’daki programın ardından Viranşehir’e geçen Vali Tuna; ilçe yönetimiyle vedalaşmasının ardından düzenlenen törenle 140 başarılı öğrenciye çeyrek altınlarını verdi.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfa
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269