banner268

TAŞKINDA ZARAR GÖREN YOLLAR VE KÖPRÜLER ONARILIYOR

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı, Fen İşleri Daire Başkanlığı ve ŞUSKİ Genel Müdürlüğü ekipleri kent genelinde deforme olan yollarda alt yapı ve üst yapı çalışmalarına devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde yaşanan sağanak yağış nedeniyle oluşan taşkınla birlikte zarar gören Hilvan İlçesinde bağlı Gölebakan Mahallesi, Siverek İlçesine bağlı Taşlı Mahallesi ile Haliliye İlçesine bağlı Yol Yazı ve Kör Kuyu Mahallesinde ekipler tarafından başlatılan çalışmalar hummalı bir şekilde sürdürülüyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi vatandaşların mağdur olmaması için bölgede alt yapı, üst yapı ve dere ıslah çalışması ve hasar gören köprülerin bakım ve onarımına devam ediyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi kent genelinde taşkınlarda zarar gören mahallelerde 200 araç ve 700 personelle çalışma yapıyor.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaBüyükşehir
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269