banner268

ŞUSKİ'de Özçınar Farkı

Özellikle Ramazan ayı içersinde geçmiş dönemlerde sık sık yaşanan su kesintileri ve arızaların bu Ramazan ayında yaşanmaması Özçınar'ın ŞUSKİ'yi iyi bir ekip ve ekip ruhu ile yönetmesinin sonucu.Vatandaşlar sahada yaşanan çalışmaları takdirle karşılıyor.

Bu gün saat 18.00 de haber merkezimize ulaşan bir sorun hakkında ŞUSKİ Genel Müdürü Mehmet Emin Özçınar'a ulaşan www.urfagap.com haber merkezi,sorun yaşanan mahallenin adresini vererek vatandaşların mağduriyetlerinin giderilmesi talebi bir saat içersinde sonuca ulaştı.

Mahalle sakinleri yaptıkları açıklamada "Boşuna emaneti ehil ellere verin denmemiş.ŞUSKİ'nin yönetimine Mehmet Emin Özçınar gibi bu memleketin derdi ile hemhal olan,içimizden birisi geldiğinde hizmetler en kısa zamanda gerçekleşiyor" diyerek "Bu mubarek ayda mahallemizi susuz kalmaktan kurtaran ŞUSKİ Genel Müdürü Mehmet Emin Özçınar ve ŞUSKİ çalışanlarına minnettarız" dediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17