banner268

ŞANVAK’dan Halil Bağıban’a Plaket

ŞANVAK Yönetim Kurulu Başkanı Alataş; Sayın Bağıban’ın aktif çalışma hayatında Ülkemiz Şanlıurfa’mız ve hemşerilerimiz için önemli değerler arasında yer aldığını, bugüne kadar Vakfımızın gerek inşası için gerekse öğrenci burslarına katkısı için ŞANVAK Yönetim Kurulu adına teşekkürlerini sunarak bir plaket taktim etmiştir.

İş insanı Halil Bağıban ise, Şanlıurfa Vakfı’nın yapmış olduğu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirmiştir. Şanlıurfa’mızın Dünyada kültür başkenti olması ve Ankara’da bir Şanlıurfa lobisi oluşturulması adına ŞANVAK’a her türlü maddi ve manevi desteği vermeyi kendisine bir borç bildiğini vurgulamıştır. Ayrıca Şanlıurfa Vakfı gibi köklü bir sivil toplum kuruluşunun yönetiminde yer almasının kendisi için bir onur olduğunu belirtmiştir.

ŞANVAK Yönetim Kurulu olarak Sayın Halil Bağıban’a iş ve aile yaşamında sağlık, mutluluk ve başarılar dileriz.

Mustafa Kemal Alataş

E. Korgeneral

ŞANVAK Yönetim Kurulu Başkanı

Anahtar Kelimeler:
Halil Bağıbanşanvak
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269