banner268

ŞANVAK'tan GAP Televizyonu'na teşekkür

ŞANVAK Yönetim Kurulu Başkanı E. Korgeneral Mustafa Kemal Alataş "

Şanlıurfa Vakfı (ŞANVAK) tarafından Ankara’da çok amaçlı bir kültür merkezi yapılması çalışmaları için; Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kemal Alataş, Muhasip üye Veysel Karani Oruç, Genel Sekreter Mahmut Nimetoğlu ve Vakıf Müdürü Hasan Mülayim tarafından Şanlıurfa’ya gidilerek bir dizi ziyarette bulunulmuştur.

Bu çerçevede; Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Hz. İbrahim Halilullah Kültür ve Eğitim Vakfı işbirliği ile ŞANVAK’a tahsis edilen arazi hakkında Vakıf Başkanı Dr. Nazif Kutluoğlu ve yönetim kurulu ile olumlu istişareler yapılmıştır. Bu görüşmelerin sonucunda prosedürlerin biran önce yerine getirilerek tahsisin gerçekleştirilmesine karar verilmiştir.

ŞANVAK Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kemal Alataş; Ankara da Şanlıurfa’mızın adına layık bir kültür merkezinin yapılarak hemşerilerimizin hizmetine sunulacağı merkezin inşası konusunda Hz. İbrahim Halilullah Kültür ve Eğitim Vakfı Başkanı Dr. Nazif Kutluoğlu ve yönetim kuruluna göstermiş oldukları desteklerinden dolayı minnet duygularını dile getirmiştir.

Ayrıca bu kısa ziyarette ŞANVAK’dan desteklerini esirgemeyen görsel ve yazılı basından Güneydoğu Televizyonundan Mehmet Baylan ve Faruk Bayık, GAP Televizyonu Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Erbülbül ile Duayen Gazeteci Sedat Atilla’ya ziyarete bulunarak Vakfımıza yaptıkları katkılarından dolayı teşekkürlerini sunmuştur.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaGap Tvşanvak
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17