banner268

Şanlıurfa Valisi Erin Telabyad'da İncelemelerde Bulundu

Kısa süre önce yapımına başlanan tesisleri ziyaret eden Vali Erin, Barış Pınarı bölgesinin tüm Suriyelilerin yaşamak isteyeceği bir şehir haline geleceğini söyledi.

Sabah saatlerinde Telabyad’a giden Vali Abdullah Erin, Telabyad Koordinatörü Oğuzhan Erdi Atak, İl Afet ve Acil Durum Müdürü Mahmut Sönmez ve Telabyad Mahalli Meclis Başkanı Vail Hamdo ile birlikte ilçede devam eden inşaat çalışmalarını denetledi.

Telabyad merkezdeki ekmek fırını, akaryakıt istasyonu, un fabrikası ve mucur sahası ile Süluk beldesinde makine kurulum çalışmaları devam eden ekmek fırınında incelemelerde bulunan Vali Erin, yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Süluk’taki fırın çalışmalarını incelemesinin ardından beldede yaşayan vatandaşlarla sohbet ederek talep ve sorunlarını dinleyen Vali Erin, Telabyad’daki SUDKOM merkezini ziyaretinin ardından Şanlıurfa’ya döndü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269