banner268

Şanlıurfa'da Vefa Sosyal Destek Gruplarından Anneler Günü Jesti

Şanlıurfa Valiliği koordinasyonunda Vali Abdullah Erin’in talimatıyla sokağa çıkma kısıtlaması süresince evinde kalan vatandaşların her türlü ihtiyacı Vefa Sosyal Destek Grupları tarafından karşılanırken Anneler Gününü evlerinde geçiren anneler de unutulmadı. Özellikle şehit anneleri ile yüz yaşını dolduran anneler, Kaymakamlar eşliğinde Vefa Sosyal Destek Grupları tarafından ziyaret edilerek Vali Abdullah Erin’in gönderdiği mektupla birlikte çiçek ve hediyelerini de aldılar.   

Saat 11.00 ile 15.00 saatleri arasında sokağa çıkabilen anneleri de unutmayarak çiçek veren Vefa Sosyal Destek Gruplarına teşekkür eden anneler, bu yılki Anneler Gününü hiçbir zaman unutamayacaklarını belirttiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17