banner268

MARDİNLİLER VALİ ERİNLE GURUR DUYUYOR

Gap medyaya görüşlerini açıklayan Mardinliler;

"Uzun yıllardır devletin üst kademelerinde başarı ile hizmet eden içimizden biri olan özelikle son dört yıldır Güneydoğu'nun baskenti Şanlıurfa da "Milletin valisi"olarak anılan deyerli hemşehrimiz Sayın Abdullah Erin tüm Mardin'in gurur duyduğu bir devlet adamımız olmuştur.

Şanlıurfalı kardeşlerimizi kıskanmamak elde değil. Şanlıurfa gibi büyük bir ile ve de Telabiyat,Rasulany'e kısacası o cografyaya sorunsuz bir şekilde hizmet götürmek bu hizmetleri yapakende devletin sevkatini göstermek her yöneticinin basarabilecegi bir iş değildir.

Bizler Mardinliler olarak umut ederiz ki yakın bir gelecekte hemşehrimiz,gururumuz Vali Erin başka makam ve mevkiler Mardin'e,de hizmet etme fırsatını bulur, çünkü Mardin'in Abdullah Erin gibi öz evlatlarına ihtiyacı vardı.Bu bürokraside de siyasettede böyledir. Bizler Mardin olarak her zaman ve her şarta devketine milletine vede memleketine hizmeti ibadet olarak telakki eden hemşehrimiz Sayın Valimiz Abdullah ERİN'in yanında olacağız"diyerek görüşlerini bildirdiler.

Mardinli hemşehrilerimizin bu açıklaması Şanlıurfa kulislerinde yankı bulurken Sanlıurfalılar "Bizde sayın valimize gurur diyoruz Mardinli dostlarımız  biraz daha sabır etsinler çünkü Valimizin Şanlıurfa'da yapacağı hizmetler daha bitmedi bizler boşu boşuna sayın valimize"Milletin Valisi"demedik o yaptığı hizmetlerle ortaya koyduğu devlet adamlığı duruşu ile en önemlisi milletin gönlüne dokunusu ile sadece Mardinlilerin degil Sanlurfalılarn da gurur olmustur" diyerek Vali Erin'in hangi makamda hangi il,de olursa olsun hep yanında olacaklarını vurguladılar

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17