banner268

Koyuncu’ya ŞANVAK’dan Ziyaret

ŞANVAK Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kemal Alataş; Doç.Dr. Engin Koyuncu; Şanlıurfa’mızın yetiştirdiği dürüstlüğü, yardımseverliği ile sağlık alanında hizmet veren, Vakıf ve Sağlık Kurulumuzun üyesi bir Şanlıurfa sevdalısı kardeşimizdir. Özellikle öncelikli olarak gece gündüz demeden vatan sathını savunan Türk Silahlı Kuvvetleri personeline sağlık hizmeti veren bir kuruluşun başında olmasının kutsallığını vurgulamıştır.

Ayrıca, Sayın Koyuncu’ya bu kadar yoğun çalışmaları içeresinde Vakfımıza zaman ayırdığı için teşekkürlerini ileterek her konuda yanında olacağını ve başarılarının devamını dilemiştir.

Doç.Dr. Engin Koyuncu ise ŞANVAK olarak pandemiye rağmen, Şanlıurfa’mız adına bir sivil toplum kuruluşu olarak Ankara da güzel hizmetlere imza atılmasından dolayı mutlu olduğunu, bir sivil toplum kuruluşu kültürü oluşturulması adına her konuda Vakfa desteklerini esirgemeyeceğini ve yapabileceklerinden dolayı ayrıca onur duyacağını belirtmiştir.

Şanlıurfa Vakfı olarak pandemi nedeniyle artan iş yoğunluğunda kendilerine kolaylıklar diler, aile ve iş yaşamında sağlık, huzur ve başarılar dileriz.

Mustafa Kemal Alataş

E. Korgeneral

ŞANVAK Yönetim Kurulu Başkanı

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaşanvak
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17