banner268

Konuk evinden jest

Moral gecesine Şanlıurfaspor Başkanı Emin Yetim,Futbol Şube Sorumlu Başkan yardımcısı Murat Şahin Şahanoglu,Teknik Direktor Kemal Kılıç ve Şanlıurfaspor'lu futbocular katıldı.

Gecede bir konuşma yapan Pınarbaşı Taş Konak Yonetim Kurulu üyesi gazeteci Fuat Erbülbül,"bu geceyi düzenlememizdeki amaç Şanlıurfaspor'a bir nebzede olsa destek vermektir. Bizler işletme olarak her zaman Şanlıursporumuzun yanında olacagız"dedi.

Şanlıurfaspor Yon.Kur.Başkanı Emin Yetim ise konuşmasında "bu geceyi duzenleyen,bizleri işletmesine davet eden, basta kardeşimiz gazeteci Fuat Erbülbül olmak üzere tüm aile fertlerine çok teşekkür ediyoruz.İnşallah bu örnek davranış diğer iş adamlarımıza,işletme sahiplerine örnek olur" diyerek Pınarbası Taş Konak Konuk Evi'ne tesekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269