banner268

Hilvan’da kilitli parke taşı döşeme çalışması

Hilvan’da üst yapı yol çalışmaları Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık’ın talimatları doğrultusunda programlı bir şekilde sürdürülüyor.

Yol konforunu arttırmak amacıyla merkez ve kırsal mahalle ayrımı yapmadan ilçenin birçok noktasında yeni yol açma, yol genişletme, yol bakım ve onarım çalışmalarını tamamlayan Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerin bugünkü adresi Korgun(Karut) mahallesi oldu.

Vatandaşları yaz’ın tozdan kış’ında çamurdan kurtarmayı hedeflediklerini belirten ekipler ‘Belediye Başkanımız Aslan Ali Bayık’ın talimatları ve halkımızın taleplerini de dikkate alarak üst yapı yol yapım çalışmalarını sürdürmekteyiz. Programımızın bugünkü adresi Korgun(Karut) mahallesi oldu. Kilitli Parke Taşı ile döşeme çalışmasını başlattığımız yollar ulaşım konforunu arttıracağı gibi mahallemize estetik bir görünüm kazandıracak’ ifadelerine yer verdi.

Yol yapım çalışmalarından dolayı memnuniyetini dile getiren mahalle sakinleri Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık ve Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplere teşekkür ett

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17