banner268

Hilvan’da Cadde ve sokaklar yıkandı

Vatandaşların sağlığını korumak, toz, çamur ve çöplerin birikmesiyle oluşacak mikropların önüne geçmek amacıyla Hilvan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ilçe genelinde yıkama ve temizleme çalışması gerçekleştirdi.

2 tanker ve 12 temizlik personeli eşliğinde yapılan temizlik çalışmaları sonrası yazılı bir açıklamada bulunan Temizlik İşleri Müdürlüğü; “Mevsim şartlarından dolayı kirlenen cadde, sokak ve kaldırımlar sabahın erken saatlerinden itibaren çöplerden arındırıldıktan sonra tazyikli suyla yıkandı. Vatandaşlarımızın güne daha hijyenik bir ortamda başlamaları için ilçemizin bütün noktalarında çalışmalarımız programlı bir şekilde devam edecek.” ifadelerine yer verdi.

Temizlik çalışmaları sonrası cadde, sokak ve yaya geçiş noktalarının yoğun olduğu alanlar pırıl pırıl bir görünüme kavuştu.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaHilvan
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269