banner268

Haliliye Belediyesi Karşıyaka'da yeni park yapımını devam ettiriyor

Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın Haliliye İlçesinde park ve bahçelerin sayısı artacak talimatları ile çalışmalarını yürüten Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, mevcut parklarda peyzaj çalışmaları ile düzenlemeler yaparken, yeni parkları da ilçeye kazandırıyor. Yeni park çalışmaları kapsamında ekipler, Karşıyaka Mahallesinde çalışmalarına başladı. Alt yapı ve üst yapı çalışmaları tamamlanan parkta, ağaç dikim çalışmaları da hızla sürdürülüyor. Dikilen ağaçlara can suyunu veren ekipler, vatandaşların vakit geçirmeleri amacıyla da kamelya ve bankların kurulumu gerçekleştirdi.

Karşıyaka Mahallesi sakinleri, yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirerek, Başkan Mehmet Canpolat’a ve Haliliye Belediyesine teşekkür ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269