banner268

Günbay "Bildirici ve tüm emniyet teşkilatı 7/24 sahada olmaya devam ediyor"

Günbay "Her zaman olduğu gibi Şanlıurfa'da  can ve emniyetinin sağlanması, huzurun hakim kılınması sorumluluğu ile hareket eden Şanlıurfa İl Emniyet Müdürü Erdem Bildirici ve tüm emniyet teşkilatı  Şanlıurfa’nın 2024 yılını huzur ve güven ortamı içerisinde karşılayabilmesi için gerekli önlemleri aldılar.

Emniyet teşkilatı "Yılbaşı öncesi ve esnasında vatandaşlarımızın yoğun olarak bulunduğu AVM’ler de, otogarlarda ve otellerde görevli özel güvenlik personellerine yaşanacak muhtemel hırsızlık, gasp, kapkaç, dolandırıcılık gibi her türlü suç ve suç unsuru olabilecek konularda dikkatli ve duyarlı olunması yönünde bilgilendirme yapılmış ve görevli personeller yerinde denetlendi.

 Düğün, asker uğurlama vb. etkinlikler de olduğu gibi Yılbaşı kutlamalarında da silahla ateş etme olaylarını 112 ihbar hattına bildirilmesi istenirken,Bu yeni yılda, kimsenin can evinin yanmasına müsade etmeyelim" denildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269