banner268

Günbay "Başkan Beyazgül,Azim, süreklilik ve gayretle çalışıyor"

Günbay "Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin BEYAZGÜL her türlü art düşünceden uzak Şanlıurfa'ya Türkülerimiz, folklorumuz ve kültürümüz ile Şanlıurfa, “UNESCO Müzik Şehri” unvanını kazandırdı" dedi.

Başkan Beyazgül'de "Pandeminin en şiddetli dönemlerinde, 2021 yılında, UNESCO Müzik Şehri Unvanını alma çalışmalarımızı başlatmıştık. Emek ve gayretlerle neticelendirdiğimiz ve bilfiil kendi imzam ile başvurduğumuz bu zorlu süreci bugün itibariyle noktaladık çok şükür. Bu gurur hepimizin, bu gurur Şanlıurfa'nın. UNESCO Müzik Şehri Şanlıurfa tüm milletimize ve özellikle bu değerde katkısı bulunan hemşehrilerime armağan olsun." dedi.

Başkan Beyazgül Büyükşehir olarak üreticilerin her zaman yanında olduğunu belirterek "Uluslararası işbirliğimizin üst düzeyde olduğu IOM Türkiye ile birlikte yeni bir projeye daha imza attık. Tarımsal üretime destek sağlayacak ve çiftçimizin yüzünü güldürecek, büyükbaş hayvan ve yem sağım ekipmanları dağıtımlarını gerçekleştirdik. Üreten Şanlıurfa  hedefimize her kulvarda destek sağlamakta kararlıyız."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269