banner268

GAP TV YAYIN HAYATINA BAŞLADI

Gelişen teknoloji le günden güne rağbet görmeye başlayan sosyal medya hesaplarından canlı yayınlara usta gazeteci Fuat Erbülbül’de ayak uydurdu.
Şanlıurfa ve Ankara’da  35 yıldır gazetecilik mesleğini yürüten Erbülbül Şanlıurfa’da kurduğu stüdyo ile canlı yayının ilkini dün gece gerçekleştirdi.
Gündem Özel programı ile yayın hayatına başlayan GAP TV’nin ilk yayınına iş dünyasından siyasetten birçok kişi katıldı.


Dün gece 20:30 ‘da başlayan Gündem özel programının moderatörlüğünü Murat Şahanoğlu  yaptı. Şahanoğlu’nun program ortakları Gap Medya Yönetim Kurulu başkanı Fuat Erbülbül ve Gazeteci Mutlu güneş oldu.


Daha öncede yıllarca birlikte program yapan üçlünün dün gece konukları Aile Çalışma ve sosyal hizmetler bakan Yardımcısı Dr. Selim Bağlı, Gazeteci Ömer Kapaklı, Şanlıurfa eski belediye Başkanı Ahmet Bahçıvan, Şanlıurfa eski Milletvekili Ramazan Başak,  İş insanı Fatih Bucak, Şanlıurfa Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Kaya, MHP Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Özyavuz oldu.


GAP TV ‘ ye başarı ve hayırlı olsun dileklerini ileten katılımcılar, Şanlıurfa medyasına yeni bir ses geldiğini dile getirdiler. Her hafta Pazartesi günü 20: 30 ‘ da başlayacak Gündem Özel programında gündeme dair konular ele alınacak.
Yayın hayatına Spor ,haber , gündem programları ile başlayan GAP TV’de 24 saat kesintisiz yayın için çalışmalara hız verildi.

Anahtar Kelimeler:
Fuat ErbülbülGap Tv
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269