banner268

ERDOĞAN'IN KATILDIĞI ADAY TANITIM TÖRENİNDE GAP TV EN ÇOK İZLENEN KANAL OLDU.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'yi ve Cumhur İttifakı'nı temsil edecek Şanlıurfa ilçe belediye başkan adaylarını açıkladı.

Şanlıurfa'nın en çok izlenen sosyal medya kanalı URFAGAP Tv'den canlı olarak yayınlanan  aday tanıtım programında binlerce kişi programı Gap tv'den takip etti.

Programı baştan sona canlı olarak yayınlayan UrfaGap Tv tüm kanallları geride bıraktı.

Kanalın Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Erbülbül  tüm siyasi  partilere eşit mesafede olduklarını, aday belirleme sürecinde  ve sonrasında Canlı yayınların devam edeceğini söyledi.

UrfaGap tv'nin köklü bir sosyal medya kanalı olduğuna dikkat çeken Erbülbül " Bir kez daha Ak Partinin aday belirleme toplantısında da en çok izlenen kanal olduklarını belirterek ülkemizin dört bir yanından izleyicilerimizle zirvede kalmaya devam ediyoruz " dedi.

Kanal gün içinde yapmış olduğu canlı yayınla en çok izlenen sosyal medya telebizyonu oldu.

Kanal başta Youtube olmak üzere tüm sosyal medya platformlarından izlenebiliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17