banner268

ENERJİ VE TABİİ KAYNAKLAR BAKANI BAYRAKTAR’DAN BAŞKAN BEYAZGÜL’E ZİYARET

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Şanlıurfa’ya gelen Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ü makamında ziyaret ederek kentte yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Ziyarete TBMM Başkanvekili ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Bekir Bozdağ, Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu, AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Emin Önen, Abdurrahim Dusak, ve TBMM İdare Amiri AK Parti Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Eyyüpoğlu ve kurum amirleri de eşlik etti.

Bakan Bayraktar ziyaretleri sırasında Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi şeref defterini imzaladı. Heyet olarak Başkanlık makamında kentte yapılan ve yapılacak olan çalışmalar da değerlendirildi.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaBüyükşeir
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269