banner268

Eczacı Odası Başkanı Süleyman Açar'dan yerinde öneri

Şanlıurfa Eczacılar Odası Başkanı Süleyman Açar, çadırlarda kalan depremzedeler için öneride bulundu.

Kahramanmaraş merkezli yaşan depremden etkilenen illerden olan Şanlıurfa’da depremin yaraları sarılmaya devam ediliyor. Yaşanan depremden dolayı evleri hasar gören vatandaşlar çadırlarda kalmaya devam ediyor. Kimi vatandaşlar kendi imkanları ile kurduğu çadırlarda kalırken kimileri ise AFAD tarafından verilen çadırlarda kalıyor.

Depremzede vatandaşlar çadırlarda kalmaya devam ederken Şanlıurfa Eczacı Odası Başkanı Süleyman Açar’dan yerinde bir öneri geldi. Başkan Süleyman Açar, Karayollarında boş duran TOKİ konutlarının hayata normale dönene kadar depremzedelerin hizmete verilmesi gerektiğini söyledi.

Sosyal medya hesabından konuya ilişkin konuşan Başkan AÇAR, “Tüm yetkili kurumlara !!! Mardin yolu eski karayollarının yerine yapılan ve boş tutulan TOKİ konutları acilen depremde evi yıkılan insanlara tahsis edilmelidir. Devletin konutları boş dururken milletin çadırlarda kalması doğru değildir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269