banner268

Devlet-Millet El Ele!

Kaymakam Aktaş,mesai mefhumu gözetmeden vatandaşlarla bir araya gelirken esnaf ziyaretlerini de ihmal etmiyor.

Suruç halkını ve esnafını her zaman önemsediklerini belirten Kaymakam Aktaş,ziyaret yolu üzerinde bulunan vatandaşlar ve esnafla bir aaraya geldi.Aktaş,esnafın talep ve isteklerini yerinde dinleyerek gereğinin en kısa zamanda yerine getirileceği sözünü verdi.

Suruç'ta başta temizlik olmak üzere ilçenin alt yapı,üst yapı ve yeşil alan gibi konularda halkla birlikte büyük hizmet ve projeleri hayata geşirileceğini kaydeden Kaymakam Aktaş'a esnaf ve vatandaşlar yoğun ilgi göstererek talep ve arzularını birinci elden ulaştırmalarının sevincini paylaştılar.

Hiç bir vatandaşın ve esnafın talebini görmezden gelemeyeceklerini belirten Kaymakam Aktaş,"Suruç halkının ve esnafının şahsıma gösterdiği yakın ilgi alakaya teşekkür ederim"dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17