banner268

Çocukların Hayalindeki Karaköprü

Karaköprü Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte ilçedeki ilkokul ve ortaokul öğrencileri arasında 'Hayalimdeki Karaköprü' konulu resim ve kompozisyon yarışması düzenledi. Yarışmaya katılan öğrenciler, hayallerindeki Karaköprü'yü resimlerine kağıda dökerken, ilçede yapılmasını istedikleri projeleri aktardılar.

Jüri üyelerinin seçimiyle resim ve kompozisyon dallarında dereceye giren öğrencilere Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli tarafından ödüller verildi. Dereceye giren öğrencilere bisiklet, tablet, madalya ve çeşitli hediyeler verilirken, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli öğrencilerin hayallerindeki projelerin inceleneceğini ve mümkün olanları hayata geçirmeye çalışacaklarını söyledi.

Karaköprü'nün gelişmesi için çalıştıklarını ve bunun için de her fikre önem verdiklerini kaydeden Başkan Baydilli, bu tür bir çalışma yapmalarının sebebinin çocuklara ve fikirlerine önem vermeleri olduğunu dile getirdi.

Başkan Baydilli şunları söyledi: "Şanlıurfa çok büyük genç nüfus potansiyeline sahip. Biz de yapacağımız hizmetlerin gençler ve çocuklara yönelik olmasının daha faydalı olacağını düşünüyoruz. Karaköprü'müz şu anda Şanlıurfa'nın gözbebeği durumunda, her geçen gün büyüme gösteriyor. Bizim Karaköprü'yü inşa ederken çok daha kararlı ve temkinli olmamız lazım. Biz çocukların nasıl bir Karaköprü istediğini merak ettiğimiz için böyle bir etkinlik yapmak istedik. Çocuklarımızın yaptığı resim ve kompozisyonlara bakınca ne kadar doğru ve güzel bir karar verdiğimizi gördük. Bu etkinliğe katılım gösteren tüm çocuklarımıza ve ailelerine teşekkür ediyorum."

Hayalimdeki Karaköprü resim ve kompozisyon yarışması ödül törenine Başkan Baydilli'nin yanı sıra Ak Parti Karaköprü İlçe Başkanı Ahmet Aksoy, Akçakale Belediye Eski Başkanı Feyyaz Gündoğan, Belediye Meclis Üyeleri, Karaköprü İlçe Milli Eğitim Müdürü H. Murat Yanmaz ve yarışmaya katılan öğrenciler, öğretmenleri ve aileleri katıldı.

Ödül töreninin ardından Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, dereceye giren öğrenciler ve aileleriyle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaKaraköprü
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17