banner268

Çimşit, Asırlık Çınarları ziyaret etmeye devam ediyor.

Ziyarette Başkanvekili Ömer Çimşit’e Başkan Yardımcıları Halaf Kete, Arslan Çiftçi, Fen İşleri Müdürü Mahmut Güldaş, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Haşim Yıldız, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Mehmet Özbilek ile Kervansaray Mahalle Muhtarı Zülfikar Çay eşlik etti.

Nofı Adrinin ziyaretinde Başkanvekili Ömer Çimşit, asırlık çınar’a proje kapsamında hazırlanan Gül sepeti, Kur’an-ı kerim,seccade ve tespih hediye etti. Nofı Adrin ile sohbet eden Çimşit, asırlık çınar’ın sağlık durumu hakkında Mahalle muhtarı Zülfikar Çay’dan bilgi aldı. Asırlık çınara uzun ömürler dileyen Çimşit, proje nedeni ile çınarlara ziyaret gerçekleştirip hayır dualarını almaya çalıştıklarını kaydetti.

Viranşehir Belediyesi olarak amaçlarının Asırlık çınarların yalnız olmadıklarını hissettirmek olduğunu vurgulayan Çimşit, fırsat buldukça ziyaretlerin sürdürüleceğini ve büyüklerin hayır dualarını almaya devam edeceklerini söyledi.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaViranşehir
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269