banner268

Çiftçi,"Gençlerimize Güveniyoruz"

 Başkan Çiftçi, “Kent Konseyi Başkanımız çok güzel bir şekilde şehre yararlı katılımcı bir anlayış sergiliyor. Genç, kadın, engelli, çocuk, “Nasıl Bir Şanlıurfa Görmek İstiyor?” meclislerimizde bir fikir yarışması içerisine koyup güzel bir çalışmada bulunuyor. Bu şehirde herkesin bir sözü vardır. Bugünkü toplantıda gençlerimiz “Nasıl Bir Şanlıurfa Görmek İstiyor?” diye konuşacaklar.

Fikirlerinizi beyan edin. Amacımız gençliğe yönelik bir şey yapmak ise bizim derdimiz Şanlıurfa’da gençlik mutlu ve memnun olsun. Ülkenin geleceği sizlere teslim edilecek. Geçmişinizi bileceksiniz. Hangi medeniyete ait olduğunuzu, nereden geldiğinizi, hangi değerleri taşıdığınızı, kendi milletinizi ve tarihinizi bileceksiniz. Daha sonra da dünyanın geleceğini okuyacaksınız.

Dünya nereye gidiyor? Her şekliyle kendinizi geliştirmeniz lazım. Donanımlı hale gelmeniz gerekiyor. Kent Konsey Başkanlığımızın Şanlıurfa için başlatmış olduğu ve “Nasıl Bir Şanlıurfa İstiyorsunuz?” projesinin çok iyi sonuç vereceğini düşünüyorum. Sizin de genç fikirlerinizle katkıda bulunacak olmanızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum ”dedi.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaKent Konseyi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17