banner268

Çiftçi,"Gap Vadisi Millet Bahçesidir"

Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Şanlıurfa, büyük projelerle çok güzelleşiyor. İnsanı yaşatmak, şehri ile gurur duymak, ailesi ile birlikte gelip ortak kullanım alanlarında dinlenmesini sağlamak için gerçekleştirdiğimiz projelerin önemli bir ayağı olan GAP Vadisi 3. etabını da hizmete sunuyoruz. 

İnsanı çok değerli görüyoruz. Gece gündüz kadrolarımız ile birlikte Şanlıurfalı ailelerimizin mutluluğu için çalışıyoruz. Türkiye'nin en genç şehriyiz. Bu genç potansiyeli en iyi şekilde değerlendirebilmek için projeler gerçekleştiriyor ve bunları hayata geçiriyoruz. Şanlıurfalı kardeşlerimin istediği her ortam memleketimizde olacak.

Gençlik ve Çocuk Oyun Dünyasını ve GAP SUKAY merkezimizi açtık. Bugün GAP 3'ü açıyoruz ve 15 gün sonra GAP 2 ve GAP 5 'i açıyoruz ve ardından sıra GAP 4'e geliyor. Tenis Oyun Dünyası da tamamlandı çok kısa bir süre sonra onu da halkımızın hizmetine sunuyoruz. İlçelerimizde kültür merkezleri yapıyoruz. Biz çalışkan bir kadroyuz ve halkımıza en iyi hizmeti sunabilmek için çalışıyoruz. Halkımız batı illerinde gördüğü bir projeye gıpta ile bakmayacak. Orada ne proje varsa Şanlıurfa'da daha güzeli olacak" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269