banner268

Çiftçi, Halfeti'de Muhtarların Taleplerini Dinledi

Halfetili Muhtarlar buluşmasında konuşma yapan Başkan Nihat Çiftçi, "Halfeti ilçemizi seviyoruz, dün de Halfeti ilçemizde incelemede bulunduk. Hizmet ediyoruz ilçemize ve etmeye de devam edeceğiz. Önümüzde ülkemiz için çok önemli bir seçim bulunmakta, sizden ricam elinizden geldiğince mahallenizde yaşayan insanlara hizmetleri aktarmaktır.

2018 yılı içerisinde ilçemizde büyük çaplı çalışmalarımız olacak, bunu hep birlikte göreceğiz. Amacımız tüm ilçelerimizin gelişimini ve dönüşümünü gerçekleştirmek" şeklinde konuştu.Ardından AK Parti İlçe Başkanlığına geçen Başkan Nihat Çiftçi burada teşkilat üyeleri ile sohbet ederek 24 Haziran seçimlerine değindi.

Gün içerisindeki temasları çerçevesinde daha sonra Halfeti İmam Hatipliler Derneğinin açılışına geçen Başkan Nihat Çiftçi, derneğin hayırlı olması temennisinde bulundu. Son olarak Halfeti Kaymakamlığı tarafından açılan El Ürünleri Teşhir Salonunu da gezen Başkan Nihat Çiftçi, buradaki kursiyerlerle sohbet etti.

Öte yandan ziyaretlerinde Başkan Nihat Çiftçi'ye Halfeti Kaymakamı ve Halfeti Belediye Vekili Şeref Albayrak, AK Parti İlçe Başkanı Canan Onur Seyyar, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Abdülkadir Açar ve Büyükşehir Belediyesi yönetim kadrosu eşlik etti.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaHalfetiMuhtarlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17