banner268

Bayuk "Hep birlikte Şanlıurfa’nın sorunlarını Gündeme getireceğiz"

Bayuk ziyareti ile ilgili açıklamasında "35 yıldır aile dostumuz ağabeyimiz,medyada duayen kabul ettiğimiz Fuat Erbülbül'ün GAP Tv ve GAP Medya Grubunu yerinde ziyaret ederek hayırlı olsun temennilerimizi bildirdik.

Bizler Güneydoğu Tv olarak her zaman GAP Tv'yi kardeş kuruluş olarak kabul ettik.Bundan sonra da GAP Tv ve Güneydoğu Tv ailesi olarak hep birlikte Şanlıurfa'nın sorunlarını gündeme getirmeye devam edeceğiz.

Bir kez daha Fuat Erbülbül'ün şahsında GAP Tv ailesini tebrik ediyorum.Hayırlı olsun,Allah yollarını açık etsin"dedi.

GAP tv Yön.Kur.Başkanı Fuat Erbülbül,Güneydoğu Medya Grubu Yön.Kur.Üyesi.Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Faruk Bayuk'un ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek "Sayın Faruk Bayuk,Güneydoğu Medya Yönetim Kurulu Üyesi Büyükşehir belediye başkan Vekili olması hesabıyla değil bir aile dostum 30 yıllık bir yol arkadaşım. Arkadaşım olarak gördüğüm için  bu ziyaretinden dolayı hasetten memnun oldum şahsım kurumum adına bir kez daha  Güneydoğu Medya ailesine şükranlarımı sunuyorum" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17