banner268

BAŞKAN ÖZYAVUZ: TÜM KIRSALDA YOL ÇALIŞMASI YAPILACAK

Asfaltlama çalışması öncesi dolgu çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, yolun Yeşilova halkına hayırlı olmasını diledi.

Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz’un talimatlarıyla kırsal mahallelerde yol yapım çalışmaları aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda ekipler, Yeşilova kırsal mahallesinde çalışmalara başladı. Yazın tozdan, kışın çamurdan geçilmeyen yollar, Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz’un talimatlarıyla artık tarihe karışıyor.

Vatandaşların yol ihtiyacını karşılamak ve bu doğrultudaki talepleri yerine getirmek için ekiplere talimat veren Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, tüm kırsal mahallelerde yollar asfaltlanana kadar durmayacaklarını belirtti.

Bu kapsamda Yeşilova mahallesinde başlayan yol çalışmalarında, ekipler dolgu malzemesi döküp, greyder ve silindirle yolu asfalt öncesi hazır hale getiriyor. Çalışmalar bu şekilde devam ederken, mahalle sakinleri tozdan rahatsız olmasın diye de su tankeri sürekli yolda sulama çalışması yaptı.

Yeşilova mahallesinde dolgu çalışmalarının tamamlanmasının ardından sıcak asfalt serimi gerçekleştirilecek. Belediye Başkanı Özyavuz, yolun Yeşilova halkına hayırlı olmasını dileyerek, çalışmaların diğer mahallelerde de süreceğini vurguladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17