banner268

Başkan Beyazgül "Şanlıurfalı'nın huzur dolu haneleri bizim en büyük projemiz oldu"

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin BEYAZGÜL "Sokak sokak, hane hane... Yaz-kış demeden, bu memleket için, hemşehrilerimiz için... Büyükşehir Belediyesi olarak biz her zaman yanınızdayız.Sizin talep ve istekleriniz neyse bizim en büyük projemiz işte onu gerçekleştirmek olacak dedik. Öyle de yaptık çok şükür. On binlerce Şanlıurfalı'nın huzur dolu haneleri bizim en büyük projemiz oldu."

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, her hafta sonu olduğu gibi bu hafta sonu da ev ziyaretlerini gerçekleştirdi. Başkan Beyazgül, ziyaret ettiği hanelerde ev ihtiyaçlarını karşıladı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, bu hafta sonunda da günün büyük bir bölümünü ev ziyaretlerine ayırdı. Her hafta sonu kentin farklı mahallelerinde ev ziyaretleri gerçekleştiren Başkan Beyazgül, bu geleneğini bu hafta da sürdürdü.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, vatandaşları evlerinde ziyaret etti. Başkan Beyazgül, ziyaret ettiği hanelerde vatandaşların talep ve önerilerini dinledi. Ev ziyaretleri kapsamında gerçekleşen programda Başkan Beyazgül, ziyaret ettiği ev halkının istek ve ihtiyaçlarını karşıladı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, ziyaret ettiği evlerde çocuklar unutmadı. Ziyaret ettiği evlerde çocuklara oyuncak dağıtarak onlarla yakından ilgilendi.

Anahtar Kelimeler:
Büyükşehirşanlıurfa
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17