banner268

BAŞKAN BEYAZGÜL HANE ZİYARETLERİYLE YÜZLERİ GÜLDÜRÜYOR

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, geleneksel hale getirdiği ev ziyaretlerini bu hafta sonu da gerçekleştirdi. Başkan Beyazgül, ziyaret ettiği hanelerin ev ihtiyaçlarını karşılayarak gönüllere dokundu.

Ziyaret ettiği hanelerde aile bireylerin sorun ve taleplerini dinleyen Başkan Beyazgül, çocukları da tablet, oyuncak ve çeşitli hediyelerle sevindirdi.

Ziyaretler kapsamında Başkan Beyazgül, çocuklarla yakından ilgilenirken çocuklar ise Başkan Beyazgül’e sevgi gösterisinde bulundu.

Göreve geldiği günden bu yana Sosyal Belediyeciliğin en güzel örneklerini sergileyerek ev ziyaretleri ile Vatandaşların dualarında yer alan Başkan Beyazgül’e vatandaşlar da destekleri için teşekkür ederek kendilerini hiçbir zaman yalnız bırakmadıklarını aktardılar.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfBüyükşehir
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269