banner268

Başkan Bayık,mezarlıklarda başlatılan temizlik çalışmalarını yerinde inceledi

Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık mezarlıklarda yapılan temizlik çalışmalarını yerinde inceledi.

Hilvan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlülüğüne bağlı ekiplerin Kurban Bayramı öncesi sabahın erken saatlerinden itibaren mezarlıklarda başlatmış olduğu temizlik çalışmalarını Belediye Meclis üyesi Mehmet Dürü Narin ile birlikte yerinde inceleyip çalışmalara katılan Başkan Bayık’ Sık sık ziyaret ettiğimiz yerlerin başında gelen mezarlıklarda programlı bir şekilde başlatmış olduğumuz yabani otlarla mücadele ve genel temizlik çalışmaları ile halkımıza büyük rahatsızlık veren sorunları ortadan kaldırmış oluyoruz. Halkımızın ibadetlerini gönül rahatlığıyla yapabilmesi için mezarlıklarda başlatmış olduğumuz bakım, onarım ve temizlik çalışmaları aralıksız devam edecek’ dedi.

Yapılan çalışmalar hakkında yazılı açıklamada bulunan Temizlik İşleri Müdürlüğü’ vatandaşlarımızın sağlığı ve huzuru için mezarlıkları ot ve çöplerden arındırdık. Çalışmalarımız sadece mezarlıklarla sınırlı değil cadde, sokak ve mahallelerde de temizlik çalışmalarımız periyodik olarak devam ediyor’ açıklamasında bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17