banner268

ATIĞINI GETİREN ÖĞRENCİLERE KARNE HEDİYELERİ HALİLİYE BELEDİYESİNDEN

Sıfır Atık Birimi tarafından başlatılan “Atığını Getir Karne Hediyeni Götür” kampanyasıyla çocuklara, çeşitli hediyelerin verildiği kampanya ile hem geri dönüşüm bilinci aşılandı hem de çeşitli hediyeler verildi. Okulların tatil edilmesiyle kitaplarını ve atıklarını Devteyşti, Ahmet Yesevi ve Şair Nabi Mahallelerinde bulunan Sıfır Atık Market’e götüren çocuklara, çeşitli hediyeler verildi. Atıklarını getirip karne hediyelerini alan çocuklar, Haliliye Belediyesine ve Başkan Mehmet Canpolat’a teşekkür etti.

Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada ise kampanyanın devam ettiği ve çocukların evlerindeki eski kitap, defter ve atıklarını getirmeleri halinde çeşitli hediyelerin verileceği kaydedildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17