banner268

Altun "Mübarek Kurban Bayramı’na daha ulaşmanın sevinci ve huzuru içerisindeyiz"

Meclis Başkanı Ahmet Altun mesajında şunları kaydetti: “Necip milletimizin ve ülkemizin birlik ve beraberliğini pekiştiren, kardeşlik, paylaşma ve yardımlaşma duygularının yoğun olarak yaşandığı bir Mübarek Kurban Bayramı’na daha ulaşmanın sevinci ve huzuru içerisindeyiz. Bu bayramın dostluk, kardeşlik ve dayanışma duygularının her zamankinden daha çok yaşanmasını, başta ülkemiz olmak üzere tüm dünya için sevgi, barış ve hoşgörünün hüküm sürdüğü günlere vesile olmasını diliyorum.

Yapılan ibadetlerin hayırlı, kesilen kurbanların kabul olması dileğiyle başta üyelerimiz ve hemşerilerimiz olmak üzere tüm İslam âleminin mübarek Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor herkese sevdikleriyle birlikte sağlıklı ve mutlu bir bayram geçirmesini temenni ediyorum.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269