banner268

2.Nar Festivali Başlıyor.

Suruç Kaymakamlığı ve Suruç Belediyesi tarafından bu yıl 2'ncisi düzenlenecek Nar Festivali, bir hayli renkli geçecek.

22 Ekim Pazartesi günü başlayacak olan nar festivali etkinliklerinde; sanatçılar Selçuk Balcı, Ömür Gedik ve Latif Doğan'ın yanı sıra yerel Sanatçılar'de sahne alacak.
Suruç Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Tarık Açıkgöz, festivalin ilçenin tanıtımına büyük katkı sunacağına inandığını belirterek, festivale yaklaşık 3 Bin kişinin katılımını beklediklerini söyledi.
Bu tür festivallerin gerek Suruç'un tanıtımında, gerekse de Şanlıurfa'nın tanıtımında önemli rol oynadığını vurgulayan Açıkgöz;

"Şanlıurfa,Göbeklitepe'si ile birçok tarihi ve kültürel değerleri ile önemli bir yer tutuyor. Tabi bu noktada önemli geçmesi ile ilk tarımın yapıldığı, ilk üniversitenin kurulduğu ve birçok peygambere ev sahipliği yapan 3 dini temsil eden değerlere sahip olan ilimizde tanıtım noktasında birçok faaliyet gerçekleştirmektedir. Tabi Şanlıurfa'mızın gözde ilçesi Suruç'un da bu noktada değerlerin tanıtılması gerek ilçe ve gerekse il tanıtımında önemli rol oynuyor. Suruç ilçemiz 102 bin nüfusu ile 95 mahallesi ile ve şu anda özellikle suyun gelmesi ile kendine has ürünleri ile büyük bir potansiyele sahiptir. Burada özellikle geçmişten gelen Suruç narının o kendine has özelliğin burada ilçemizde tanıtımında büyük rol oynuyor. Suruç 2. Nar Festivali'nin 22 Ekim Pazartesi günü yapacağız, tüm hemşerilerimizi davet ediyoruz" dedi.
Kaymakam Açıkgöz, festival kapsamında en güzel nar, nar yeme yarışması ve nar fotoğrafı gibi etkinliklerin gerçekleştirileceğini sözlerine ekledi.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaSuruçNar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17