banner262

19 MAYIS HARRAN'DA COŞKUYLA KUTLANDI

Harran’da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramının 103’ncü yıl dönümü coşkuyla kutlandı.

Kutlama törenine Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, Harran Kaymakamı Cihat Koç, İlçede bulunan kamu kurumlarının amirleri, siyasi parti temsilcileri, programda gösteri yapan öğrenci ve velileri katıldı.

19 Mayıs gençlik haftası etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen Şiir okuma, Jimnastik hareketler, Mehteran, Oratoryo, masa tenisi gibi çeşitli etkinlikler öğrenciler tarafından düzenlendi. 19 Mayıs Atatürk'ü anma programında konuşan Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz; İstiklâl ve istikbalimizi 19 Mayıs’ta Samsun'dan başlayan o şanlı mücadeleye borçluyuz. Ülkesine ve geleceğine sahip çıkan gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun. Bu topraklar uğruna can vermiş tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.

İlçe genelinde yapılan masa tenisi turnuvasında dereceye giren öğrencilere Harran Kaymakamı Cihat Koç ve Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz ödüllerini verirken İlçe stadyumunda gerçekleşen program, Folklor ekibinin muhteşem gösterisiyle sona erdi.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaHarran
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17