banner268

ZEYNEL BAŞKAN'DAN LOTUS HASTANESİNİ ZİYARET.

Başkan Beyazgul'ü hastanene girişinde Yönetim Kurulu Başkan vekilleri Mahmut Bülbül.Ahmet Bülbül ve hastahane doktorları karşıladı.

Ziyaretle iligili bir konuşma yapan Lotus Hastanesi Yön.Kur.Başkan vekili Mahmut Bülbül "Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül 'un bölgenin özellikle tüp bebek alanında önde gelen hastahanemizi ziyeret edip çalışmalarımızı yakından görüp sorunlarımızı yerinde tespit noktasındaki hizmet sever anlayışı bizleri çok memnun etmiştir.

Sayın Başkanın her zaman Şanlıurfa'ya özelikle istihdam sağlayan kurum ve kuruluşları zaman zaman ziyaret ederek birlikte sorunları aşma konusunda gösterdiği hassasiyet bölgeye Urfamıza yatırım yapacak iş dünyasına model ve güç verdiğini belirtmek isterim.

Sayin Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül'e bu nazik ziyaretlerinden dolayı Hastahane yönetimi adına şükranlarımı sunuyorum"dedi.

Sanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ise "göreve seçildiği günden beri tek amaç ve gayesinin Şanlıurfa'ya hizmet eden hemsehrilerimizle birlikte yönetmek "olduğunu bunun için özelikle istihdama yönelik yatırım yapan kurum ve kuruslarimiza bir belediye başkanı olarak her zaman destek verdiklerini hele bu kuruluşların insan sağlığını direk olarak etkileyen bir anlamda canımızı emanet ettiğimiz sağlık kurumları olunca daha da hassasiyetle davranıyoruz

Bu kuruslarımızı zaman zaman ziyaret ederek hem hastalarımız ile hemhal olup geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz hemde hastahane yönetiminden gelen sorun ve talepleri yerinde birinci ağızdan duyma imkanını buluyoruz

Bu anlamada bugün ziyeret ettiğimiz Lotus hastahanesi yöneticilerine göstermiş olduklari nazeketten ötürü bir kez daha teşekür ederken bu alanda özel hastahanelerimizin sayılarının artmasını dileyorum"dedi.

Başkan Beyazgül'e ziyaretine Büyükşehir belediyesi AK Parti Gurup başkanı Faruk Bayuk eşlik etti.

Baskan Beyazgül ve Grup başkanı Bayuk daha sonra hastahanede yatan hastalara tek tek geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

Hastanedeki vatandaşların yoğun ilgisi başkan Beyazgul'u memnun etti

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaBüyükşehir
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17