banner268

Sağlık Müdürü Gülüm'e başarı belgesi

Geçtiğimiz yıl Ankara İl Sağlık Müdürü olarak atanan ve covid-19 salgınında gösterdiği çaba ile ön plana çıkan Müdür Mehmet Gülüm’e Ankara Valisi tarafından başarı belgesi verildi.

Ankara İl Sağlık Müdürlüğünün Twitter hesabında yapılan açıklamada, Covid-19 salgını sürecindeki başarılı çalışmalarından dolayı Gülüm'e başarı belgesi verildiği ifade edilerek şu açıklama yapıldı: “Vali Vasip Şahin, pandemi sürecindeki çalışmalardan dolayı Müdürümüz Mehmet Gülüm'ü "Başarı Belgesi" ile taltif etti.

Cansiperane gayret gösteren tüm sağlık çalışanları adına belgeyi aldığını ifade eden Müdürümüz, bu süreçteki desteğinden dolayı sayın Valimize teşekkürlerini sundu.” Yine bilindiği gibi Aslen Şanlıurfalı olan Ankara İl Sağlık Müdürü Mehmet Gülüm koronavirüse yakalanmıştı. Tedavisi yapılan Gülüm ise daha sonra koronavirüsü de yenmişti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269