banner268

Batman Valisi Şahin Covid-19 aşısını oldu

Vali Hulusi ŞAHİN, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın çağrısı üzerine Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesine giderek, Covid- 19 aşısı yaptırdı.

İl Sağlık Müdürü Dr. Hakan Pamukçu ve hastane yönetimi tarafından karşılanan Vali, İl Emniyet Müdürü Köroğlu KIRAÇ ve İl Jandarma Komutanı Albay İsa ÇAKMAK ile birlikte Covid- 19 Aşı Polikliniğinde aşı yaptırdı. Ülke genelinde öncelikli olarak belirli yaş aralığına aşılama yapıldığına dikkat çeken Vali, sırası gelen vatandaşlarımızın da aşıyı mutlaka yaptırmaları konusunda çağrıda bulundu. 

Daha sonra yürütülen aşı çalışmalarına ilişkin basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Vali Şahin, “Salgınla mücadelede aşı elimizdeki tek silah. Sırası gelen bütün vatandaşlarımıza şiddetle tavsiye ediyorum. Batman'da aşı çalışmaları çok hızlı bir şekilde devam ediyor. Şimdiye kadar ilimizde 15 binden fazla kişi aşı yaptırdı.  Vatandaşlarımızın bu konuya olan ilgisi de son derece memnuniyet vericidir. Şu an 65 yaş ve üstü vatandaşlarımız aşılanıyor ve eşleri 60 yaşın üzerinde onları da aynı şekilde aşılıyoruz. 61 araç ve 32 ekipten oluşan sağlık ekiplerimiz tarafından evlerde de aşılama yapılıyor. Ayrıca 48 poliklinikte aynı anda aşılama çalışmaları devam ediyor" diye konuştu. 

Salgınla mücadelede vatandaşlarımıza çağrıda bulunan Vali, hastalıkla mücadelede maske, mesafe ve temizlik kurallarının temel ilke olduğunu vurgulayarak "Kısıtlamalara mutlaka ama mutlaka uymalıyız. Aksi takdirde bu hastalığı gündemimizden düşürme şansımız yok" dedi. 

Anahtar Kelimeler:
BatmanHulusi şahin
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269