banner268

YILDIZ'A YAPILMAK İSTENEN SUİKAST

Bir zamanlar HDP'nin ve onun terör uzantısı PKK'nin istedikleri gibi at koşturdukları Şanlıurfa'nın Suruç ilçesi İ.Halil Yıldız ve aşiretinin devletine,bayrağına bağlılığı ve de Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan'ın yanında dik durmasının bedelini önce  ailesinden kardeşinin şehit edimesi sonrasında başta kendisi olmak üzere Yıldız ailesinin ortadan kaldırmak girişimleri ile ödüyor.

Ömrünü, vatan, millet, bayrak sevgisine adamış bu aile kendilerine yapılan sayısız suiakast girişimini yine devletin istihbarat ve güvenlik güçlerinin sayesinde bertaraf ettiler.

Son olarak, önceki gün Birecik'te yakalanan teröristin ifadelerine bakılırsa bu kez milletvekili Halil Yıldız ve kardeşine öldürmek üzere bir suikat hazırlığı içersinde olduklarını söylüyor.

Simdi burda asıl yapılmak istenen bölgede güçlü bir faktör olan AK Parti MKYK üyesi ve Şanlıurfa Milletvekili İ.Halil Yıldız ve ailesi üzerinden huzur şehri Şanlıurfa'yı,Suruç'u yani istikrarı,barışı vurmaktır.

Sayın Yıldız, TGRT'ye verdiği röportajda aslında HDP ve PKK ya çok net bir mesaj vermiştir;

"Allah'ın verdigi canı Allah alır,onlar beni ve ailemi sindiremezler biz sayın Cumhurbaşkanımızın yanındayız.

Biz milletimizi ve bayrağımızın yanındayız, bizi bu yoldan döndürlemeyeceklerdir.

Suruç ilçemiz HDP nin ve PKK nin korku imparatorlugunu yıkmıştır. Bunu tüm Suruç'lu hemşehrilerimize birlikte başardık" cümlesinin açılımını şöyle anlıyorum Vekil ve ailesi kendi canlarını hiçe sayarak ülkenin nemleketin en önemlisi yaşadıkları ilçenin yani bir zamanlar HDP nin ve PKK nin baskı ve zulümleri ile inleyen Suruç un tekrardan eski günlerine döndürülmesi istenmesini asla ve asla müsaade etmeyeceklerdir.

Sayın Milletvekilimiz Halil Yıldız şunu bilmelidir ki bu mücadelesinde yanlız değildir.

Başta gücü Devletinden alan aziz milletimiz ve bayrağı için tarihte destan yazan Sanlıurfalılar yanında olacaktır.

Bu duygu ve düşünceler ile bir kez daha sayın Yildiz'a geçmiş olsun derken hain suikast teşebbüsü önleyen kahraman güvenlik guclerinizi tebrik ediyorum ve diyorum ki memleketin Suruç'un üstündeki YILDIZ'lar hiç bir zaman sönmesin,sönmesin ki bölgeye devletimizin yaptığı hizmetler neticesinde nice vatansever İ.Halil Yıldızlar yetişsin.

Anahtar Kelimeler:
I.halil Yıldız
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269