banner262

İŞ ADAMI AZİZ BÜLBÜL'DEN YATIRIM MÜJDESİ

.Aziz Bülbül yaptığı açıklamada; Aile olarak öncelikli hedeflerinin istihdama yönelik projeler yönelmek olduğunu belirterek şunları dile getirdi;

"Biz aile şirketi olarak yıllardır Şanlıurfa'da istihdama katkı verebilmek adına çalışlar yapmaktayız. Organizede fabrikalarının hal hazırda faaliyetlerine devam etmekte, sağlık alanında bölgenin en donanımlı özel hastahanesi konumunda olan LOTUS hastahanemiz her geçen yıl dahada büyüyerek hizmet vermektedir.

2022 yılı hedefimiz ise Turizm sektöründe önemli bir ihtiyacı karşılayacağını umduğumuz sağlık konseptindeki otel projemiz olacaktır.

Bu hedeflerimizi gerçekleştirmiş olduğumuzda toplamda bin kişiye iş imkanı sağlamış olacağız.

Bu bin kişiyi aileleri ile sayarsak beş bin kişiye faydamız olacaktır.

Yeterki bürokrasi girdabında boğulmayalım gerçi Sayın Maliye Bakanımız, kıymetli hemşehrimiz iş dünyasına seslediginde yatırımcının önündeki engelleri bir bir kardiracaklarını,yatırımcıya zorluk çıkaran bürokrasiyi al aşağı edeceklerini müjdeledi.

Bizlerde iş dünyası olarak bu güvenceyi aldıktan sonra projelerimizi bir bir hayata geçirmek için düğmeye basmış buluyoruz."diyerek Şanlıurfa'nın yatırımlar konusunda memleketin kalkınması için gecesini gündüzüne katan başta Sanlırfa Valisi Sayın Abdullah ERİN olmak üzere tüm birimlerin canla başla görev yapmaları Şanlıurfa için bir sans olduğunu söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17