banner268

BU GÜN TESCİLLENDİ, BU ŞEHRİN ABİSİ M.KASIM GÜLPINAR'DIR...

Erbülbül köşesinde;

"Son yıllarda özelikle siyasi alanda toparlayıcı,her kesin ve herkesimin ismi üzerinde mutabakata vardığı bir  isme ihtiyaç olduğunu hepimizin malumudur.
Ancak her ne hikmetse bu abi arayışlarını içimizdeki değerlerden değilde hep ithal, hep dışarıdan arar dururuz, bulduğumuzu zan eder ama uzun vadede memleketin genleri ile oynandığını geç farkına varırız.


Ben uzun uzun siyasi,dosya ekonomik veya kültürel analizler yapmaya niyetli değilim ama şunu açık açık dile getiriyorum:

Evet bu şehri bir ABİ'ye ihtiyacı var!

Hemde öyle bir ABİ'ye ihtiyacı varki siyasi hırslardan uzak,akçalı işlere bulaşmamış attığı her adımda hakkı ve halkı düşünen, dava adamı, devlet adamı profiline uyan uymayanlara birlikte hareket etmeyen yani tabiri yerindeyse gerektiğinde memleket için hak için adalet için dava için masaya yumruğunu vurmaktan çekinmeyen bir isme ihtiyacımız var.

İşte bugün cennet mekan büyük devlet ve dava insanı Eyyup Cenap Gülpınar'ın isminin verildiği spor konpleksinin açılış töreni göstermiştir ki aradığımız, izlediğimiz, beklediğimiz ABİ, hiç tartışmasız AB Uyum Komisyon Başkanı, AK Parti MKYK üyesi, Şanlıurfa Milletvekilimiz M.Kasım GÜLPINAR'dır!

Tüm şehrin dinamikleri, belediye başkanları,STK ları hatta bürokrasisi  ve de memleket için düzgün bilgili donanımlı duruş adam arayışında ki biz basın mensupları dahil herkes sayın M Kasım Gulpınar'ın etrafında kenetlenmeye hazır olduklarını bu günkü törende göstermişlerdir.

Yani, artık kısır bir döngü haline gelen "Bu Şehrin bir Abisi yok" tartışmalarına son noktayı koymuşlar ve haykırırcasına "Bu Şehri ABİSİ M Kasım Gülpınar'dir" demişlerdir.

Anahtar Kelimeler:
M.Kasım Gülpınar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269