banner268

Bağlı'ya hemsehrilerinden tablo

Şanlıurfa'nın bürokrasideki yüz akı olan SGK başkanı Dr Selim Bağlı Ankara'da düzenlenen Urfa günlerine katılarak hemşehrilerine destek verdi. Bağlı fuar alanında yer alan tüm stantları tek tek dolaşarak fuarda emeği geçen ticaret ve sanayi odası başkanı Halil peltek, ticaret borsası başkanı Mehmet Kaya büyükşehir belediye başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve diğer katılımcılara teşekkür etti. Bu arada halfeti standını ziyaret eden bağlı'ya hemserileri tarafından yağlı boya tablosu hediye edildi. Tabloyu Şanlıurfa vali yardımcısı Osman Aydoğan verdi.
Bağlı bu jest karşısında hemşerilerine teşekkür ederek, halfetinin kendisi için büyük bir değer olduğunu belirterek halfeti ve sanliurafama geçmişte olduğu gibi bugünde her türlü destek ve hizmeti vermeye çalışıyorum dedi

Anahtar Kelimeler:
SgkSelim Bağlı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269