banner268

Yıldırım'dan Provokasyon Uyarısı

Suruç ilçesinde esnaf gezisi sırasında saldırı sonucu hayatını kaybeden AK Parti Şanlıurfa Milletvekili İ.Halil Yıldız 'ın ağabeyi Mehmet Şah Yıldız'ın taziyesi için bölgeye giden Başbakan Binali Yıldırım, provokasyon uyarısında bulundu. Yıldırım gözaltılarla ilgili soruya ise "Elimizde bulgular, tespitler var, bu çerçevede çalışmalar sürüyor" dedi.

Başbakan Binali Yıldırım, seçim çalışmaları esnasında 4 kişinin öldüğü Suruç'ta, kardeşi Mehmet Şah Yıldız saldırıda ölen Milletvekili İbrahim Halil Yıldız'ın seçim bürosuna giderek taziyede bulundu.Başbakan Yıldırım burada yaptığı açıklamada provokasyon uyarısında bulunarak, "Bu hassas günlerde tahriklere asla itibar etmemeli, sabır ve temniyle hareket edilmelidir. Zaten olayın tazeliği dolayısıyla gergin bir ortam var. Başka tatsız hadiselerin yaşanmaması için azami gayret göstermek durumundayız" dedi.

Provokasyonlara karşı gerekli tedbirlerin alındığını da kaydeden Başbakan Yıldırım, "Emniyet güçlerimiz valilik, gerekli güvenlik tedbirlerini eksiksiz alacaktır. O yüzden buradaki vatandaşlarımız tedirgin olmasın. Devlet tüm gücüyle örgüte karşı, örgütün yapabileceği provokasyonlarına karşı burada mevcut olacaktır. Bu tür olaylara meydan vermeyecektir" dedi.

Yıldırım, gazetecilerin gözaltılarla ilgili sorusuna ise "Şu anda bilgi alacağım kaymakamlıktan. Bakanımızla değerlendirme yapacağız. Bulgular var, tespitler ve bu çerçevede çalışıyoruz" diye konuştu.

 

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaBaşbakanSuruç
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17