banner268

Valilikteki Bayramlaşmaya Yoğun İlgi

Milletvekilleri, belediye başkanları, siyasi parti, sivil toplum örgütü ve meslek odalarının ve kamu kurumlarının temsilcilerinin yanı sıra vatandaşların da yoğun ilgi gösterdiği bayramlaşma Valilik şeref salonunda düzenlendi.

Bayramlaşmanın ardından tüm Şanlıurfalıların bayramını kutlayan Vali Erin; “Mübarek bir ayı geride bıraktık ve akabinde bayramı idrak ediyoruz. Tüm Şanlıurfalı kardeşlerimizin bayramını tebrik ediyorum. Ramazan ayı içerisinde yaptıkları ibadetlerin Allah katında kabul olmasını niyaz ediyorum. Bayram vesilesiyle insanlar akrabaları başta olmak üzere yakınlarını ziyarete gidiyorlar ve bu yüzden yoğun bir trafik yaşanıyor. Bu konuda da vatandaşlarımızın dikkatini çekmek istiyorum. Bir saat geç olsun ama kimseye her hangi bir zarar gelmeden sevdiklerine ulaşsın. Bu yüzden vatandaşlarımızın gidişte de dönüşte de trafik kurallarına riayet etmelerini ve sükunet içerisinde gidecekleri yerlere ulaşmalarını diliyorum” dedi.

 Ramazan Bayramının bütün islam alemine barış kardeşlik ve sevgi getirmesini diliyerek açıklamasına devam eden Vali Erin; “Yer yüzünde İslam ülkelerinin çoğunda maalesef çok fazla savaş var. İnsanlar evinden yurdundan oluyor. Sekiz senedir de Şanlıurfa yurdundan olan bu insanlara kapılarını açarak insanlık dersi veriyor. Bayramın özellikle bu islam ülkelerinde ve diğer ülkelerde yaşanan bu savaşların son bulmasına vesile olmasını temenni ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Valilikteki bayramlaşmanın tüm farklılıklara rağmen birlik ve beraberlik örneği olduğunu sözlerine ekleyerek devam eden Vali Erin;  Belediye başkanlarımız, milletvekillerimiz, siyasi parti temsilcilerimiz, stk temsilcilerimiz vatandaşlarımız buradalar. Burada birlik ve beraberlik sergilemekten çok büyük bir mutluluk duyuyoruz. Şanlıurfaya yakışan da budur. Şanlıurfanın menfaatleri için inşallah hep birlikte kenetleneceğiz ve urfayı her alanda daha iyi noktalara taşımanın mücadelesini vereceğiz. Hepimizin de bunun dışında bir derdinin olmaması lazım. Bu vesileyle bütün hemşerilerimizin bayramını en kalbi duygularımla bir kez daha tebrik ediyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269